/ქართული მარწყვი და მოცვი აშშ-ში ექსპორტზე გავიდა

ქართული მარწყვი და მოცვი აშშ-ში ექსპორტზე გავიდა

ავტორი: თეკლა ქემოკლიძე
ქართული საწარმო “გლენბერი“ მრავალფეროვანი პროდუქციის ექსპორტს ,ორი წელიას სხვადასხვა ქვეყანაში ახორცილებს.
შოკური მეთოდით დამუშავებული 20 ტონა მარწყვისა და მოცვის ექსპორტი კომპანიამ ამჯერად აშშ-ში განახორციელა.
სამაცივრო კომპლექსში წელიწადში 1,200 ტონა სხვადასხვა ხილ-ბოსტნეულის შენახვაა შესაძლებელი.
უნიკალური შოკური გაყინვის მეთოდის გამოყენებით, 24 საათში, 10 ტონა ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავებაა შესაძლებელი.

ფოტო- სოფლისა და სოფლის მეურნეობის განვითარების სააგენტო.